Юбилейно новогодишно парти в Чикаго (фоторепортаж)

За десета юбилейна година приятели на Еврочикаго посрещнаха Нова година заедно. Пожелахме си тя да бъде здрава, щастлива и успешна. Пожелаваме го и на всички вас!

Влиза в сила забраната за притежание на медии от офшорки

/Поглед.инфо/ От 2014 г. влиза в сила забраната за притежание на печатни и електронни медии от офшорни компании. Предложеният от депутати на ДПС закон мина бързо в ресорните комисии и през гласуване в зала, припомня БНР.

Грипът ни връхлита през втората половина на януари

/Поглед.инфо/ Топлият януари събужда вирусите. Продължителна суха кашлица и упорита хрема ни мъчат в началото на Новата година.

Ламбо ще пребори рака

/Поглед.инфо/ "Преди три месеца Стефан отиде за едно изследване в болницата, а се върна с друга страшна диагноза. Бяха му открили лимфом. Съвсем в начален стадий". Това разказа пред "24 часа" изключително достоверен източник.

Гаф: Бъсеску обяви Молдова за румънска земя

/Поглед.инфо/ Желанието на румънския президент Траян Бъсеску за 2014 г. е на първо място правосъдието да спечели битката с политическата намеса, а освен това би искал правителство, "което да е честно с румънците и повече да не ги лъже", предаде агенция "Аджерпрес", цитирана от БТА.

Страници: 1 | 2 | 3

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване