07/04/09 16:08

Недоверие към Обединена Социалдемокрация – Варна

На 11 април /събота/ 2009 г. в залата на галерия „Актив Арт“ - Варна, проведе изборното си събрание партия Обединена Социалдемокрация – Варна. При договарянето бе попълнена стандартната заявка. Разчитайки на коректност и партьорство и за следващите сбирки не бе поискано капаро. Галерията има авторитет на събирателно пространство в града и успешно си партнира както с различни творчески и нестопански организации , така и с общински и партийни структури. Дължимата сума не е заплатена и до сега, въпреки многобройните телефонни разговори, в които се даваха обещания и се гарантираха срокове от страна на г-н Николаи Колев във Варна, а също и от секретаря на партията в София – г-н. Йордан Йорданов.

Чувстваме се длъжни да уведомим гражданите за гореспомената случка предвид предстоящия вот за параламентарни избори. Изхождайки от факта, че една партия е била некоректна в това да заплати за нещо, което е ползвала, се пораждат съмнения как ще устои на обещания, свързани с отговорности по управлението на държавата. Варненската структура на Обединена Социалдемокрация имаше претенции за промяна на модела на политическо поведение, но за съжаление не успя да го реализира. Считаме, че подобни практики трябва да бъдат разобличавани, за да има шанс за реална промяна, която да бъде изискана от гражданското общество на България.

Ваня Маркова – галерия „Актив Арт“

Публикувана на 07/04/09 16:08 2009-07-04 16:08:09
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване