08/11/10 21:35
(http://e-vestnik.bg/)

Божидар Димитров - връх в 20-годишната чалгизация

Божидар Димитров в предаването “Горещо”. Снимка: от екрана

Погнуса. Погнуса е думата, която ми се набива след двете интервюта на Божидар Димитров за “Дневник” и за бТВ. Но, като че ли след глупостите, които наръси на 10 август, ми стана още по-гнусно. “Няма да се извиня. На кого да се извиня?”- каза разгърденият като кмет на високопланинско село министър. Който само на ужким е “без портфейл”. А всъщност лапа от паричките на “шибания народ”. Лъже - преяжда с луканка, както се казваше в една песен на Милена. Стана ми по-гнусно, защото очаквах самозабравилата се особа да се извини на тези, които са го избрали.

Защото допускаме, че всеки може да сбърка. Вместо извинение, хилядите зрители получихме храчки в лицето. Мислех си, че след огромният външнополитически гаф преди разговорите на Бойко Борисов с турския му колега, Божидар Димитров има жълт картон. И след заслужения втори, от последните дни, министърът без портфейл ще остане и без работа. Засега премиерът гузно мълчи, но съм сигурен, че дните на Божидар Димитров са преброени.

Всъщност поведението на самозабравилия се министър е логично. Неговото министерстване е венец, черешката на тортата в 20-годишните ни усилия като общество да достигнем Марианската падина в обществено-икономическите отношения. Този министър е върхът на 20-годишната чалгизация в Образованието и науката. Господин премиер, моля ви, махнете този човек - той е срам за целия български народ.

Георги Симеонов Петров,
учител в ОУ “Гоце Делчев” - Петрич

daskal_georgi@abv.bg

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване