09/27/10 21:50
(http://e-vestnik.bg/)

Седмична астрологична прогноза 27.09-03.10

През тази седмица Слънцето във везни прави съвпадение със Сатурн и така поставя акцент върху честното и морално отношение, което трябва да проявяваме във всичко на съзнателно ниво, тоест мислите ни да текат по този начин естествено.
Позицията на Сатурн във везни (екзалтация) през цялата година акцентира необходимостта да бъдем по-критични към себе си, по-отговорни и съвестни.
Марс и Венера в скорпион ни подтикват да търсим истината за нещата (в поведението и действията си и в отношенията си с другите), както и да контролираме и овладяваме у себе си страстите от ртазличен характер, защото това ни дава опитности, които ни правят по-зрели.
В края на настоящата седмица Меркурий преминава от дева във везни, което би могло в положителен смисъл да се прояви в едно балансирано и хармонично, дори красиво изразяване на това, което носим в себе си към другите.

През седмицата луната преминава през знаците телец, близнаци, рак и лъв.
Петък и събота са дни, в които имаме възможността да усетим реално вярното състояние на нещата: ситуации, в които попадаме, отношенията ни с другите и изобщо не толкова формата, а съдържанието, затова нека насочим вниманието си в тази посока и може да постигнем добри резултати.

Понеделник (17-и лунен ден) – да се внимава за буйства и твърде импулсивни действия; ден за радости и опит за постигане на вътрешна свобода.

Вторник (18-и лунен ден) е ден за пасивност, постене, опити да се освободим от прекомерна гордост и стремеж към обективен поглед върху ситуациите.

Сряда (19-и лунен ден) - първия от двата критични дни - ден на духовни илюзии и заблуди, лъжи; трябва да бъдем скромни и умерени във всичко, смирени по възможност.
Четвъртък (20-и лунен ден) –  ден с голяма сила – добър да преодолеем съмненията, които имаме и да си поставим верни цели; пости и духовни промени.
Петък (21-и лунен ден) е ден за творчество, доброволна саможертва и обединяване с други хора  в името на по-висша цел.
Събота (22-и лунен ден ) - ден за постигане на целите ни, изучаване на мъдрости и алтруизъм.
Неделя (23-и лунен ден) – вторият рисков ден от седмицата – важно е да се въздържаме от изкушения от всякакъв характер; затова – стремеж към  справедливост и доброта, прошка и покаяние.

За всяка зодия поотделно виж в страницата на Бистра Копанарова във “Фейсбук

—————————
* Бистра Копанарова е завършила школата по астрология на Калоян Петров, от няколко години прави астрологични прогнози, беше водеща и на предаване по Телевизия 7.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване