11/28/10 22:45
(http://e-vestnik.bg/)

Глас от “Фейсбук”: Костов, Надка, Чачев, Агов - що щат тези подлеци още в политиката?

Иван Костов на предизборна среща. Снимка: Булфото

Сините са смешни в плача си. Всъщност, те са смешни, но отвратителни. Двуличието, наглата им демагогия и лъжи в индустриални количества трудно могат да бъдат оставяни без реакция. Покрай посещението на Путин направо пощуряха – хората, които в мнозинството си дължат политическата си кариера след 10 ноември на сътрудничество с БКП и тайните и служби  преди това, днес се опитват да се представят като да са живели на Луната досега.  Как е възможно изобщо някой, при днешното ниво и количество на информация за тази колекция от “счупени политически грънци” да се хваща на лъжите и номерата им? Що щат тези подлеци все още в политиката?

Защо никой не се задълбочава малко повече и не задава полезни въпроси. Нищо повече не е нужно - само въпроси и след отговорите на тези злодеи - само факти.

Костов продаде ли “Нефтохим” на руснаците по договор за мениджмънт, а 2/3 от акциите собственост ли са на офшорки?! Кой стои зад тези офшорки – много ми е интересно това да се разбере най-накрая. Казвате, че “Нефтохим”, можел да преработва само руски нефт и затова бил продаден на “Лукойл”!? Мисля, че се увличате в абракадабрите на Костов – първо Сугарев, а после и член на националното ръководство на ДСБ - Димитър Бъчваров - каза буквално следното: „Единствената причина рафинерията в Бургас да внася главно руски петрол е фактът, че той е най-евтин, поради късите транспортни разстояния и ограниченото търсене в Черноморския басейн. Доставките отвъд Босфора не са проблем, но просто са по-скъпи”.

Банката на ГРУ, където до 2001 беше един Костов ресторантьор (б. р. - става дума за Славчо Христов, бивш ресторантьор и шеф на СИБанк, в която първо по времето на премиера Костов бяха вкарани голяма част от държавните сметки - социално осигуряване, глоби и др., а днес кръгът на сметките е разширен, гишета на банката имам във всички общини и др.), който по странен и неясен начин прехвърли акциите си на Цветелина Бориславова. Кой я направи това, което е? Не беше ли същият тъмен субект, който съвсем скоро ще го извадят на светло, какви ангажименти има към същите тези източни приятели.

Йордан Соколов бил ли е шеф на единственото по тоталитарно време адвокатско бюро за защитаване на чужденци в България? Лакеят на Ярослав Радев с лакираните нокти бил ли е с наследничката на терористичния род Таджер – Ева в Германия, а след това сключват ли брак в Париж през 1972 г., където им кумува консулът ни в Париж по това време Емил Александров, а впоследствие шеф на 14-ти отдел „Културно-историческо наследство” към 6-о управление на ДС?

Асен Агов бил ли е сътрудник на ДС, бил ли е  агитатор към дружество “Георги Кирков”, неговият дядо със същото име свързан ли е с атентата в църквата ”Света Неделя”, където е донесъл детонаторите?! Как изобщо хора с такива грехове и отвратителни от всякаква гледна точка биографии изобщо посмяват да си покажат мутрите и да продължават да говорят, сякаш са паднали от Марс.

Евгени Чачев бил ли е член на БКП, бил ли е най-дългогодишният партиен секретар на Министерството на строежите, преди това е бил комсомолски секретар на всички българи, работещи в Куба?

Надка Нейнски (б. р. - бивша Михайлова) била ли е снаха на виден номенклатурен кадър и съпруга на ДС агент? Първият й мъж приватизира ли машиностроителни предприятия заедно с един от най-близките до Гоце олигарси като Петър Манджуков? Баща и бил ли е също висш номенклатурен кадър и повечето сделки и инвестиции на икономическото министрество по тоталитарно време  са минавали през неговото одобрение? Вторият и съпруг днес, Светлин Нейнски, бил ли е ...

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване