01/28/11 04:40
(http://e-vestnik.bg/)

Нова игра есемес за милиони - пращай си ЕГН-то на Танов. Смях от форумите


Бойко Борисов и Ваньо Танов. Снимки: Сайт на ГЕРБ и на Агенция митници

Следващите шеги и смешни коментари са извадени от форума на в. “Дневник”, под информацията “Още три скандални записа на Ваньо Танов от в. “Галерия” и от форума на “Медиапул“. (Ето тук стенограмите от разговорите Борисов-Танов и Танов-Манченко, извадени от в. “Гласове”).

***

Новата игра “СМС за милиони” - пращаш си ЕГН-то и ако ти се обади Ваньо Танов, те назначават на работа в митницата!

***

Що бе, авторите на разговора са ясни - Бойко и Ваньо! Те вече са сработен тандем. Бира и футбол - “Мъжете знаят защо”…

***

Яне и аверите му прекаляват. Както се оказва от записите момчето има и група инвалидност по ТЕЛК. Значи Бойко рита футбол по някаква програма с хора с увреждания, а те ги уволняват. Най-вероятно се води подготовка за параолимпийските игри.

***

Алоууу. И аз ритам топка…. Вижте к’во ша ма прайте …. Не е задължително в понеделник, може и вторник…

***

А ние, дето не “ритаме топка” за какво ли се явяваме на конкурси и сме учили за дипломи… То било просто само трябва да риташ топка с точния човек!

***

Бай Бойко:
“Т`ва е едно момче къде рита топката с мене бе, там от аерогарата… ”
———————————-
Няма ли пак някой “фоно-експерт” да почне да разглаголства, че и тоя разговор е фалшифициран. И да почне чудом да се чуди на тема “Бойко и ритане на топка” - амчи туй йе абсурдъ, бе, моля ви са.

***

Да, трябва да се спортува определено.

***

Сега много от младите хора ще наблегнат на футбола…

***

Представяте ли си сега каква веселба е на Терминал 2 - наплив от мениджъри търсят Жоро Бекъма - набират му ЕГН-то, но той не отговаря, чака да се върне треньора от Япония… смях в залата!!!

***

Това си е точно като милиционерски виц. И после докладва на шефа си, че “кода” е грешен.

***

Истинността може лесно да се докаже: Явно е бил подслушван Танов и ако от мобилния оператор се потвърди, че от неговия телефон е набирано некакво ЕГН (то е известно) - всичко е ясно.

***

Митничар умира. Свети Петър го посреща с въпроса:
- Къде да те пратя - в рая или ада?
- На бариерата, на бариерата.

***

Разбирам от записа, че момчето е преместено, защото рита топка с Бойко ПО ОБЯД (когато нормалните хора работят). Освен това, за да ползва защита от уволнение, момчето е с решение на ТЕЛК - а там имало и още 15 такива. Боже, какво още трябва да разтърси тези митници, че да станат европейски? Правилно беше написал приятел от нета за гербаджийските критерии за назначаване на работа - по тъп от началника си, без образование, трудно говорещ български език и по възможност - нищо да не разбира от работата…

***

Боже, колко мъка има в самотата на властта. Чак сега разбрах дълбочината на душевните терзания на хероя Борисов, когато съвсем наскоро ни сподели в миг на откровение, как няма приятели и как прекарва самотни вечери в Банкя. И единственото му занимание е да говори по телефона. И ей така, от добро сърце, да помогне на я на някой закъсал пивовар, бензиновар и т. н. или изпъдено момче - митничар.
Хвала!

***

…Държавата вампиряса! Поразен съм от реакцията на Манченко. Между репликата на Танов: “Рита футбол” и “(Смях) Така ли стана?” няма повече от секунда! Който е в кухнята, знае отлично за какво става въпрос. Което пък показва, че това не е изключение, а обичайна практика.
ПП: Каква ли е паролата за ходатайство от Цвъки (б. р. - Цветанов) - …”Тича”, ….или “Прави челни стойки”?

***

Нека идат терористи на талази,
дюнера на ъгъла ни ...

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване