02/02/11 10:41
(http://www.cross-bg.net/)

МРРБ ще предостави 10% национално съфинансиране на българските партньори в проекти от четвъртата покана за проектни предложения по програма INTERREG IVC

София /КРОСС/ 15 % съфинансиране трябва да осигурят българските партньори в одобрените за финансиране проекти в четвъртата покана за проектни предложения по програма INTERREG IVC. Съфинансиране в размер на 10% от бюджета им ще бъде предоставено от Министерство на регионалното развитие и благоустройството, а те следва да предвидят 5 % собствен принос с публични средства, съобщиха от МРРБ. След подписването на Споразумението за партньорство между проектните партньори и на договора за финансиране между Съвместния технически секретариат на програмата и Водещия партньор, ще бъде сключен договор за предоставяне на средства за национално съфинансиране между министъра на регионалното развитие и благоустройството или упълномощено от него лице и българския партньор по проекта.
Източник: Информационна агенция КРОСС
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване