02/09/11 18:19
(http://www.klassa.bg/)

Свидетел заяви, че Лазар Колев е убил сестрите Белнейски

Лазар Колев е признал, че е убил сестрите Белнейски. Това заяви ключовият свидетел по делото Владимир Славов- Иширковеца. Колев е бил съкилийник на Иширковеца в ареста на националното следствие и предпочитал да разказва за случилото се извън килията, защото смятал, че в нея има микрофони.
Владимир Славов-Иширковеца беше разпитан от Пазарджишкия окръжен съд вчера. По думите на Славов, преди да бъде убита, по-малката сестра - 15-годишната Христина, била оставена за повече от час в офиса на вуйчото на Лазар Колев Паун Лазаров с мъж, чието име Колев не е назовал. Вторият човек не бил участвал пряко в убийството, смята Иширковеца. „Станало е на пияна глава, случайно взима двете момичета, с едната е имал сексуален контакт в колата, след това момичето се пребива, защото е скочило в движение“, обясни свидетелят пред съда. Колев му казал, че никой не е видял какво е станало. Разказал му още, че бил взел мерки, за да няма материал от него по сестрите, а след случилото се отишъл при приятелката си, за да има алиби. Платил 200 лева на семейството й, водил ги на ресторант, като всичко струвало 300 лева. Лазар Колев споделил с Иширковеца, че като влязъл в затвора, приятелката му и баща й започнали да злоупотребяват и да изнудват вуйчо му за пари. Самият Славов увери, че не е получавал никакви облаги за показанията си и е излежал присъдата си нормално.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване