02/17/11 20:00
(http://www.klassa.bg/)

БФБЛ награди отговорния бизнес у нас

За осма поредна година Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) награди отговорния бизнес у нас. Сред отличените компании има представители на всички браншове. За инвеститор в обществото със статуетка си тръгна “Райфайзенбанк България“ ЕАД за дарителската кампания „Избери, за да помогнеш“. Тя подпомага устойчиви проекти от здравеопазването, социалната сфера, опазването на околната среда и културата и образованието. Второто място заслужи Vivacom за своя Институт за детско психично здраве и развитие в София в подкрепа на децата с аутизъм, дислексия и други психични състояния, трета остана „АстраЗенека България“ за проекта „Повишаване на информираността на обществото за риска от сърдечно-съдови заболявания”.
Челната тройка в категорията „Инвеститор в маркетинг, свързан с кауза“ бе: 1-во място - „Данон Сердика“ за съвместната работа с фондация „Димитър Бербатов“, 2-ро място: Procter & Gamble за кампанията „Шанс за живот, шанс за нови спомени” и Е.ОН България за концепцията „Моята енергия за промяна”. За инвестиции в околна среда големият приз отиде при мобилния оператор Globul за стратегията за екологична устойчивоаст GLOBUL Green. Със статуетки в тази категория си тръгнаха Coca Cola България за инициативата “Моят зелен град” и „Ей И Ес Гълъбово“ - „Технически проект за почистване на река Соколица”. „Хюлет-Пакард България“, „Мобилтел“ и ЧЕЗ България бяха наградени за инвестиции в човешкия капитал и условията на труд, за инвеститор в знание - „Майкрософт“. Сред всички номинирани проекти – един бе отличен с наградата ENGAGE, определен от Международния форум на бизнес лидерите. Победители бяха Райфайзенбанк за ангажираността и участието на служителите при реализирането на проекта. В категорията малко и средно предприятие – статуетката заслужи „Роза импекс“.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване