02/21/11 15:35
(http://www.klassa.bg/)

Феновете докараха глоба от 60 000 евро на ЦСКА

Европейската футболна федерация е изпратила писмо до ЦСКА, с което уведомява клуба, че ще бъде глобен с 60 000 евро. Причина за това наказание са антитурски лозунги по време на мача с „Бешикташ“ в София от турнира Лига Европа. Ръководството на "червените" обаче е категорично, че ще обжалва решението, защото смята, че клубът е санкциониран неправомерно. "Да, пристигна такова писмо. Обжалваме", беше лаконичният коментар от Борисовата градина.
Същевременно наставникът на ЦСКА Милен Радуканов е направил опит да сложи край на войната между двама негови футболисти. Публична тайна е, че Костадин Стоянов и Джузепе Акуаро попадат в постоянни скандали. Враждата им датира от няколко месеца, но сега по време на зимните лагери треньорът ги е привикал на разговор. Радуканов опитал всичко, за да помири играчите, и вярвал, че проблемът е останал в миналото. Самите те дали дума, че всичко ще е наред. Радуканов изтъкнал и пред останалите играчи, че през пролетта не иска да се повторят скандалите от есента, при които „червените“ станаха за смях. Той се опитал и да покаже важността неговите възпитаници да победят тима на „Левски“. Радуканов се надява и Емил Гъргоров да даде отговор на ЦСКА до сряда дали иска да облече червената фланелка. Треньорското ръководство на „червените” желае Бадема в състава си, като има отправена и конкретна оферта към него. Шефовете на ЦСКА бяха отправили еднотипни предложения към Гъргоров и Валентин Илиев. Централният защитник обаче вече подписа със „Стяуа“, което автоматично го вади от плановете за зимна селекция на ЦСКА. Емил Гъргоров обаче има още два дни, за да реши своето бъдеще и дали то ще е свързано с ЦСКА. Ако приеме офертата, Гъргоров ще парафира 3-месечен контракт с „червените” до края на първенството, като след това ще се преговаря за нов такъв. Ако Бадема подпише, вероятно Милен Радуканов ще го използва още в дербито с „Левски“. В момента Гъргоров е свободен агент, след като напусна „Университатя“ (Крайова). Собственикът на „Стяуа“ Джиджи Бекали заяви, че също ще се опита да привлече в състава си и Гъргоров. Последните години през „Стяуа“ минаха четирима българи, които се представиха с променлив успех. Крум Бибишков игра в доста мачове, но накрая се скара с Бекали. Станислав Ангелов играеше предимно в Лига Европа, Йордан Тодоров пък въобще не записа участие със „Стяуа“. Най-успешно от българите в румънския гранд се представи Живко Желев.
В четвъртък ще стартира предварителната продажба на билети за дербито. Двубоят по програма ще се играе в събота от 18,00 часа на стадион „Георги Аспарухов". Билети ще се продават на касите до стадион "Георги Аспарухов" на улица "Тодорини кукли" №47 и в новия магазин „Ултра блу" на булевард „Васил Левски" №53 от 12,00 до 18,00 часа. В петък (25 февруари) пропуски ще се продават отново на двете места в София, от 10,00 до 18,00 часа. В деня на мача (събота, 26 февруари) билети ще се продават само на касите до стадион "Георги Аспарухов" на улица "Тодорини кукли" 47 от 10,00 ч. до края на първото полувреме на двубоя.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване