02/27/11 17:21
(http://www.klassa.bg/)

Самонадеяните бяха наказани на „Герена“

За втори път в историята „Левски“ бе победен от ЦСКА на стадион „Георги Аспарухов“. Пак не мина и без ексцесии.
Преди „вечното дерби“ приказките бяха, че домакините са големият фаворит и едва ли не единственото неясно нещо е с колко гола ще победят. Да, ама това явно изигра лоша шега на Ясен Петров и възпитаниците му. „Сините“ 90 минути така и не разбраха какво става на терена и какво трябва да правят. Вратарят Божидар Митрев не си командваше защитата, а и сам бе доста неориентиран. Бранителите тичаха насам-натам без цел и посока, средната линия бе под всякаква критика и май се разчиташе, че Гара Дембеле с някакъв магически крак ще изстрелва топката към вратата на съперника. „Армейците“ пък си изиграха мача като по учебник и след като спряха топките към Дембеле, а съперниците им ги оставиха да си играят играта, те си я играха.
Това бе видимо. Но видимо е и друго. „Левски“ продаде каквито играчи можа през зимата с убеждението, че отборът си е силен парекселанс и не е нужно да бъдат купени качествени попълнения. Ясно – клубът от „Герена“ трябва да се издържа и парите от трансферите са идеален начин, особено в днешната немотия на цялата ни държава. ЦСКА показа друго нещо, треньорът Милен Радуканов заложи на момчета със сърце и желание за изява и се отърва от баласта италианци и какви ли не, които му бяха натрапени. Значи на „Армията“ Българския Моуриньо работи по-добре от колегата си Петров и шефа му Георги Иванов–Гонзо. И ако Пловдивския Джанини и Гонзо имат акъл, ще си вземат поука от тази загуба и ще заработят по новому. Ако ли не, то да си ходят!
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване