03/01/11 16:50
(http://www.klassa.bg/)

Милен Цветков на екран в Нова тв

Пролетния тв сезон Нова тв ще започне с редица промени и размествания в програмата и лицата. От 21 март Милен Цветков се завръща в ефира на медията, като възобновява едночасовото си токшоу „Часът на Милен Цветков“, в което неговите събеседници и зрителски обаждания подреждат пъзела на събитията от реалността. То ще се излъчва в делничните дни между 16.30 и 17.30 ч - шейсет минути, в които истината и свободата ще намерят своя най-нестандартен образ.
Премиерата на късното комедийно шоу „На инат” в ефира на Нова тв е също на 21 март. Зрителите познават телевизионния формат, в който водещ е анимационният герой Марк О’Селски. Компания ще му правят Силвия Драгоева, както и малък бенд, предвождан от гласа на тазгодишната победителка в българския формат на „Евровизия“ – Поли Генова.
Новост в емисията „Календар“ ще бъдат обедните новини в 13:00 ч, водени от Христо Калоферов. Отново от 21 март късната емисия ще започва в нов час - 23:30 ч вместо в 23:00 ч. Централната емисия новини остава в 19:00 ч.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване