03/06/11 18:15
(http://www.klassa.bg/)

Син на либийския лидер имал връзка с българка

Един от синовете на либийския лидер Муамар Кадафи – Саади – имал шестгодишна връзка с българка, която подробно описва „Mейл он сънди“.
Дафинка Мирчева разказва, че навремето е помолила Саади Кадафи да помогне за освобождаването на българските медицински сестри. Двамата се запознали в нощен клуб в Париж, където Мирчева, тогава на 21 г., била танцьорка. През следващите шест години жененият тогава Саади редовно я посещавал в Париж и харчел огромни суми, като й купил например дизайнерски дрехи за 25 хиляди паунда и я завел на вечеря в ресторант "Распутин" за 10 хиляди паунда. Вестникът публикува снимка на Дафинка и Саади от сафари в Танзания и любовно писмо на либиеца до българката. Освен това Саади платил 500 000 паунда на любимата й група „Пусикет долс“ да свирят на парти за рождения й ден в Кан. Тя разказва още, че приближени на Саади й споделили, че той е похарчил 170 млн. паунда за една година за частни самолети, петзвездни хотели, автомобили, бижута и дизайнерски дрехи.
Историята на българката е потвърдена и от секретен американски дипломатически документ, публикуван от Уикилийкс.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване