03/09/11 10:37
(http://glasove.com/)

Председателят на групата на ГЕРБ в СОС Малина Едрева: Не виждам защо трябва да има конфликт на интереси за това, че Цветелина Бориславова ще партнира на Столична община

"Професианолистите са тези, които работят и не знам защо те трябва да бъдат изолирани по никакъв начин да не работят, ако имат добрите предложения и нещо, което отговаря изцяло на публичност и на откритост и на това, което изискват оперативните програми по европейски стандарти." Това каза за ГЛАСОВЕ председателят на групата на ГЕРБ в Столичния общински съвет Малина Едрева, която е вносител на предложението за партньорство между общината и фондациите "Кредо Бонум" на Цветелина Бориславова и "София за култура и изкуства" на близкия до кръга "Капитал" Асен Асенов. Пред ГЛАСОВЕ Едрева каза още: "Не виждам защо трябва да има конфликт на интереси при положение, че се получават парите на проектни предложения. За нас е важно да представяме и да имаме достътчно интересни и важни събития, които са максимално близо до хората, до гражданството на София и до гостите на София"
Публикувана на 03/09/11 10:37 http://glasove.com/article-12496.php
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване