03/22/11 22:45
(http://e-vestnik.bg/)

Д-р Хироми Шиния: Време е да станем приятели с микробите

Д-р Хироми Шиния. Снимка: личен сайт

Не говоря за дебатите, които се водят през последните няколко години за национална здравноосигурителна система или за това кой да заплаща предписаните ви лекарства. Здравната революция, която предстои, ще бъде не толкова за това кой ще плаща за здравната помощ, ако се разболеете, а много повече за това как да ви задържи по-далеч от лекарствата и болниците.

По мое мнение, като лекар с почти петдесетгодишна практика в Съединените щати, сегашният ни подход към здравеопазването, с неговите скъпи технологии и фармация, подлежи на задължително преразглеждане – и колкото по-скоро, толкова по-добре. Време е да започнем да насочваме дискусиите за здравеопазването към здравето вместо към болестта. Как можем да се наслаждаваме на жизненост през целия си живот? Тази книга е моята рецепта за точно такъв вечно млад живот.

На основата на най-съвременните (и някои от най-древните) знания за нашите тела и как те функционират аз предлагам нещо, което наричам „Шиния Биозим“ – нов начин на хранене и живот, който може да ви направи здрави и да ви запази здрави, като намали до минимум фармацевтичните и хирургичните намеси.

Едва сега започваме да разбираме абсолютната безсмисленост на продължителната война с микробите и вниманието се насочва към това как да увеличим количеството „добри“ бактерии в човешкото тяло. Може би сте чували за азиатското понятие „чи“, или „ки“– жизнена сила, която протича през всички живи същества. Ще ви покажа какво всъщност е тази енергийна сила и как да прехвърлите „силата на растенията“ във вашата „клетъчна електроцентрала“, за да увеличите жизнените сили в клетките на вашето тяло. Когато говорим за живот на клетъчно ниво, ще ви обясня как клетките сами се прочистват и обновяват. Ще получите разбираеми обяснения за последните биологични изследвания и какво ни казват те за естествените системи за подмладяване, които тялото притежава. Ще научите как да имате млади клетки, дори и на старини.

Настъпващата здравна революция ще започне с новото ни познание за нашите тела и с новия начин на мислене, който се появява днес в света. Въпреки технологиите и виртуалната реалност, в която живеем, ние не сме отделени от околната среда, нито можем да говорим за екология, като изключваме себе си и телата си.

На базата на последните проучвания – открития, за които в близкото минало беше присъдена Нобелова награда – и на моите собствени клинични проучвания за пет десетилетия аз съставих серия от предложения за хранене и начин на живот, които ще ви запазят млади, жизнени и с минимални заболявания. В книгата разглеждам много неща, но за вас няма да е трудно да ги схванете, ако сте непредубедени. Към информацията, която следва, трябва да подхождате по същия начин, по който ви съветвам да подхождате към ежедневната си храна. Приемайте я бавно и я сдъвквайте старателно, за да може да се смели и възприеме. Надявам се, че ще четете и тази книга така и след като сте я прочели, ще приложите предписания от мен Биозим в практиката. Моето намерение е думите ми да подхранят ума ви, както добрата храна и добрата вода подхранват тялото ви.

Без значение на колко сте години, какви са условията ви на живот, здравноосигурен ли сте, или какво е състоянието на организма ви, в тази книга вие ще намерите нещо, което да приложите на практика, за да подобрите енергията и здравето си. Приложете пълния “Шиния Биозим”, направете го свой начин на съществуване и няма да имате нужда от скъпи лекарства или операции, за да поддържате живота и здравето си през следващите години.

Ново виждане за човешкото тяло

Един нов модел на ...

Публикувана на 03/22/11 22:45 http://e-vestnik.bg/11336/nablizhava-zdravna-revolyutsiya/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване