03/27/11 18:22
(http://www.klassa.bg/)

Касим Дал призова за промяна в ДПС

"Правим последен опит отдолу нагоре да променим ДПС. Хората искат да извървим този път. Нашата партия е твърде ценна, защото е изстрадана и с много болка е изградена". Това заяви бившият член на ДПС Касим Дал, който вчера се срещна в НДК с над 200 от хората, които членуват в групата във Фейсбук "Аз подкрепям Касим Дал 1".
"Големите ги е страх много. Ние родихме този страх. В регионите всичко е взаимнозависимо. Много колеги се събирахме, преди да обявя истината и да кажа защо напускам ЦОБ, но накрая останахме трима. Принудени са заради едното кресло да мълчат, да траят, но на изборите ще накажат тези хора. Ще видите от урните какво ще излезе", обърна се Дал към привържениците си. Той обяви, че е доволен, че от неговите действия за първи път е започнало да се говори, че в ДПС има проблем. По думите му през последната година ръководството на движението не виждало какво става по регионите. Бившият заместник на Ахмед Доган отново повтори тезата си, че хората по върховете на ДПС са изпаднали в абсолютна изолация и нито една политическа сила не желае да се среща с тях. „Убеден съм и днес това е факт, че в най-малката структура на ДПС се разискват тези проблеми. За местните избори предстоят общоселски събрания, общи събрания на ДПС и ние навсякъде трябва да участваме много активно, за да можем да повлияем на избора на хората, които ще бъдат кметове, общински съветници“, обяви още Дал. В близо половинчасовото си слово бившият заместник на лидера на ДПС остро критикуваше хората, принадлежали към бившата Държавна сигурност.
„В действията на Касим Дал има личен мотив и болезнена амбиция“. Това заяви зам.-председателят на ДПС Рушен Риза в рубриката „Опасно близо“ в предаването „Нека говорят“ по bTV.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване