03/29/11 18:08
(http://www.klassa.bg/)

Алексей Петров смята, че се страхуват от него

Най-много от моето участие в изборите се страхува Бойко Борисов. Това заяви вчера в Националната следствена служба Алексей Петров, изпълнителен директор на Съюз за стопанска инициатива.
Прокуратурата не предяви обвинения срещу бившия съветник в ДАНС Алексей Петров по делото "Октопод". Въпреки че той беше призован в националното следствие "за предявяване на постановление за привличане като обвиняем и разпит на обвиняем", наблюдаващият прокурор Светлозар Костов изненадващо променил решението си и запознал Петров само с показанията на нов анонимен свидетел.
Бившият съветник от ДАНС каза, че ще се кандидатира за президент само ако и премиерът Бойко Борисов бъде кандидат. Според Петров, освен премиера, от евентуалното му участие в изборите, се страхуват и бившите му колеги в ДАНС и в големите банкови среди също, защото е засегнал много интереси там. Той беше категоричен, че забавянето на неговото дело зависи само от политическата ситуация и от Борисов.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване