03/29/11 15:15
(http://www.klassa.bg/)

Катастрофа в сюжета на "Столичани в повече"

В нова неочаквана посока ще се случват събитията за семейство Чеканови и Лютови в най-новия телевизионен сериал „Столичани в повече“. Поредният епизод, който ще се излъчи в 21 ч по bTV, ще покаже премеждието, което сполетява Мария Чеканова (Виолета Марковска) – пътно произшествие, заради което тя ще се озове в болница. Освен стреса от катастрофата на Мария ще й се наложи да преживее още много изненади, включително и предложение за брак.
Йордан Лютов (Кръстю Лафазанов) се среща с кръвния си враг - кмета Рангел Чеканов (Любо Нейков), за да му иска услуга... През това време смъртта на бай Радул се е превърнала в новина от национално значение, което безкрайно много изнервя кметското семейство. Чеканови обаче не са единствените с проблеми. Доходоносният бизнес на хотелиерите Лютови е застрашен, след като те получават акт за незаконен строеж...
След абдикацията на Спас Лютов (Руслан Мъйнов) от първата му брачна нощ зрителите на bTV ще разберат дали семейството му ще се сдобие с жадуваните милиони от заровеното имане. В същото време Андрей Лютов (Иван Юруков) се готви да отпътува за Австралия, но той ще остане в Извор.
И още една изненада за верните фенове на „Столичани в повече“. Те ще могат да гласуват на сайта на сериала за своите любими реплики или диалози от сцените във филма в специалния раздел на сайта stolichani.btv.bg. В края на пролетния тв сезон един от гласувалите ще спечели награда.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване