03/29/11 16:24
(http://www.klassa.bg/)

"Левски" следи талант на "Пирин" (Благоевград)

Скаутите на „Левски“ наблюдават за евентуален трансфер дебютиралия преди месец в "А" група Антон Карачанаков. Талантът от „Пирин“ е само на 18 години, а вече вкара на „Литекс“ при загубата с 1:2. Техничарят на „орлетата“ играе като ляв външен халф - поста, който се превърна в болна тема на "Герена" след продажбата на Жоазиньо. Предвид финансовата криза в „Пирин“ има голяма вероятност Карачанаков също един ден да напусне клуба като свободен агент или срещу минимална цена.
Същевременно „Левски“ продължава с практиката да разделя отбора на две групи за тренировките. Наставникът Ясен Петров определи две формации от състезатели, които вчера тренираха отделно. Участие в заниманието на "Герена" взе и холандецът Сержиньо Грийн, който тези дни се беше прибрал за кратко до родината си. Идния уикенд „Левски“ приема „Видима-Раковски“. Двубоят е в събота от 21,00 часа и ще бъде предаван пряко по bTV Action.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване