04/03/11 18:37
(http://www.klassa.bg/)

Министър Аню Ангелов не вижда заплаха за държавните ни граници

Не виждам заплаха за нашите граници. Това заяви вчера пред bTV военният министър Аню Ангелов. Той беше категоричен, че в момента страната ни като член на НАТО няма преки неприятели в региона. Министърът коментира, че с държавният глава Георги Първанов имат принципни различия по много от проблемите, свързани с армията. Според Ангелов вижданията на президента за нуждата от по-силна армия приличат на бъдеща политическа платформа.
„С Георги Първанов имаме принципни политически различия“, беше категоричен министърът.
Според него до момента той самият се справя добре с управлението на министерството. „Имаме грешки, но ги отстраняваме“, каза Ангелов. Той беше категоричен, че не трябва да бъдат спирани пенсиите на военните, които продължават да работят в структурите на армията. „Не може държавата да въвежда двойно ограничение. От една страна, има таван на пенсиите и те не могат да взимат всичките си пари, а, от друга, и да не работят другаде“, обобщи министър Ангелов.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване