04/05/11 09:45
(http://glasove.com/)

Администраторът на групата "Аз подкрепям Касим Дал" Метин Мехмедов: Не искаме да сменим само Доган, а целия политически модел на прехода

"Основното средство за управление в районите контролирани от ДПС е страхът. Вероятно с ареста ми някои хора около Доган искат да покажат на тези, които подкрепят каузата за свободна и демократична България, че ще им се случи това, което се случи с мен. Само че няма да стане. На 10 април сме в Търговище и там, заедно с г-н Дал и с нашите приятели от групата във Фейсбук, ще продължим дебата, който започнахме на 27 март в София." Това заяви пред ГЛАСОВЕ администраторът на групата "Аз подкрепям Касим Дал" във Facebook Метин Мехмедов, който в четвъртък беше обявен за национално издирване, арестуван и заподозрян, че откраднал от магазина в с. Глоджево, Ветовско два мобилни телефона и цигари на стойност 547 лева. И още: "Доган е удобен за всички. Затова ние сме наясно, че нашият сблъсък няма да бъде само с кликата, която управлява ДПС, а ще бъде сблъсък с целия политически модел, който управлява България през последните 20 години. Затова каним на нашите дискусии всички, които не искат настоящото статукво да бъде продължено."
Публикувана на 04/05/11 09:45 http://glasove.com/article-13053.php
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване