04/25/11 11:22
(http://e-vestnik.bg/)

Дни до края на фотоконкурса на “Пещерска гроздова”

Илюстрация: Винпром “Пещера”

Интересът към фотоконкурса „Покажи ни твоя Великден” обхвана и българите извън границите на страната, казват организаторите. Те получили запитвания от чужбина. Дни остават до 27 април, когато е крайният срок за получаване на фотографиите за участие в конкурса „Покажи ни твоя Великден”.
Празничните снимки с великденски привкус трябва да бъдат изпратени на адрес: velikden@peshtera.com или качени във Фейсбук – facebook.com/peshterskagrozdova.

Наградата от „Винпром Пещера” е почивка за цялото семейство в луксозен хотел в Слънчев бряг. Още няколко атрактивни  поощрителни награди ще зарадват победителите, които ще бъде определени от комисия.

Целта на конкурса е да предаде духа на традицията и сплотеността на семейството, за които в съвременното ежедневие отделяме все по-малко време. Празничното настроение, традиционните церемонии и обединението на семейството около трапезата са това, което прави тези дни специални. Документирането на тези моменти остава скъп спомен, който се предава на следващите поколения.

Неизменна част от всяка българска традиция е празничната трапеза. Задължителен елемент за всеки повод е най-характерното българско алкохолно питие – ракията. Разбирайки това „Винпром Пещера” залагат на мекия и хармоничен вкус и новата по-удобна бутилка на „Пещерска гроздова” – за да бъдат традициите запазени.
По-подробно за условията на кампанията може да се запознаете от сайта на “Винпром Пещера” и от страницата на дружеството във Фейсбук.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване