04/25/11 17:50
(http://www.klassa.bg/)

"Келтите" съкрушиха отново "Ню Йорк Никс"

„Бостън Селтикс“ с лекота преодоля първия кръг на плейофите в НБА след четвърта поредна победа в серията срещу „Ню Йорк Никс“. "Келтите" се наложиха със 101:89 и станаха първият отбор, който се класира за следващия кръг. След загубата в "Медисън Скуеър Гардън" „Ню Йорк“ не можа да прекъсне "черната" си серия без победа в плейофите. За последен път „Никс“ надигра съперник извън редовния сезон на 29 април 2001 година.
Във втория кръг „Бостън“ ще срещне победителя от серията между „Маями Хийт“ и „Филаделфия Севънтисиксърс“. „Филаделфия“ беше на път също да отпадне с 0:4, но надви "Горещите" с 86:82 и поне временно запази интригата. Кармело Антъни наниза 32 точки и овладя 9 борби, а Амари Студамайър добави 19 точки за „Ню Йорк“. За победителите от „Бостън“ Кевин Гарнет вкара 26 точки, а Рейжон Рондо се разписа с 21. "Всеки път, когато имаме време за почивка и подготовка, играем много силно", коментира след победата треньорът на Бостън Док Ривърс.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване