04/25/11 14:05
(http://www.klassa.bg/)

Отпадналите участници ще получат уникален шанс

Неочаквано предложение ще получат всички елиминирани участници в утрешния епизод на Lord of the Chefs по bTV. Милен, Силвия, Васил, Петя, Радка, Ивелин, Елена и Димитър ще имат уникалната възможност да се впуснат в още една кулинарна битка, а наградата за най-добрия от тях ще бъде завръщане в състезанието по bTV.
Преминали веднъж през разочарованието на елиминациите, състезателите ще са изпълнени със спокойствие и положителни нагласи. В първата задача те ще готвят за посетителите на ресторанта в академията, където се снима Lord of the Chefs. Освен с приготвянето на храната обаче кулинарите ще имат нелеката задача сами да рекламират приготвеното меню и да привлекат клиенти. Егото на една от участничките ще бъде дълбоко накърнено и това ще й попречи да даде най-доброто от себе си.
Само половината от участниците ще се класират за втората задача в епизода и ще работят заедно с настоящите състезатели в Lord of the Chefs. Ще се появи ли дистанция между готвачите предвид по-големия опит на „ветераните” в състезанието, или силите ще бъдат изравнени? И кой от отпадналите състезатели ще бъде най-достоен да се завърне в предаването? Отговорите ще станат ясни от 21:00 часа в Lord of the Chefs по bTV.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване