04/29/11 11:17
(http://glasove.com/)

Цветанов за скандалния арест на Тенчо Попов: За всичко това, което наблюдавахме в този запис, ще бъде направена обективна проверка

"Назначил съм проверка от инспектората по случая с ареста на Тенчо Попов. След като приключи, своевременно ще ви информирам". С тези думи вътрешният министър Цветан Цветанов коментира скандалния арест на бившия главен секретар на финансовото министерство Тенчо Попов, който преди година беше арестуван при акцията срещу бившия военен министър Николай Цонев. Преди дни от видеозаписи, направени от охранителните камери в офиса на Попов, стана ясно, че пред очите на прокурора Роман Василев върху Попов е било упражнено полицейско насилие. Цветанов, който докато е на поста вътрешен министър покри няколко случая на полицейско насилие и отказа да накаже провинилите се полицаи, днес заяви: "Недопустимо е да се оказва насилие спрямо задържано лице, което всъщност реално вече не оказва съпротива".
Публикувана на 04/29/11 11:17 http://glasove.com/article-13492.php
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване