05/01/11 14:20
(http://www.klassa.bg/)

Шпиони за продан

След оттеглянето си от ФБР Стив Вейл се е отдал на спокойния живот на зидар. Завръщането на служба не влиза в неговите планове, защото подчинението и спазването на устава не влиза в неговите приоритети.
Вейл пристига във Вашингтон, за да отпразнува Нова година, но федералните отново имат нужда от услугите му. Директорът на ФБР се обръща към него с молба да се включи във важно шпионско разследване. Той е единственият способен да разгадае мистериозен низ от скрити кодове в сложна международна конспирация. Но с разгадаването на всеки следващ шифър, оставен от анонимния източник на ФБР, Вейл разбира, че случаят е много по-сложен и заплетен, отколкото изглежда. След всяка решена загадка следва друга, водеща във все по-опасна посока. А всеки път щом Вейл се доближи до истината, заподозрените двойни агенти умират, преди да успеят да проговорят...
„Шпиони за продан” е напрегнат и заплетен трилър с изумителен финал! Ноа Бойд е псевдоним на бивш топагент на ФБР. Цели двайсет години той е издирвал серийни убийци и също като своя герой Стив Вейл е имал конфликт с началниците си. Причината за сблъсъка е, че Бойд е автор на книга, в която се изобличават слабостите на ФБР. Авторът живее в Нова Англия и в свободното си време пише книги и работи по стари неразкрити случаи. Още с дебютния си роман „Агент назаем” Ноа Бойд се нарежда в съзвездието на Харлан Коубън, Лий Чайлд, Винс Флин, Брад Тор и Робърт Крейс.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване