05/02/11 16:52
(http://www.klassa.bg/)

Георги Иванов: Ясен Петров ще е треньор на "Левски" поне до юни

Спортният директор на „Левски“ Георги Иванов – Гонзо бе доволен след успеха с 5:0 над „Сливен“. Той призна, че неговият отбор ще продължи да се бори за титлата, но ако остане втори, няма да се правят трагедии. Босът не подмина и темата за слуховете за треньорска рокада, като не отрече възможността Ясен Петров да бъде уволнен след края на сезона. „След като сме победили 5:0, мнението ми е, че сме играли добре. Радващото е, че вкарваме голове. „Левски“ изигра доста мачове сряда-събота, не се притесняваме от това, нашите футболисти са готови да играят в този цикъл. Философията на „Левски“ е такава, че играе всеки мач за победа, футболистите знаят това и са наясно, че всеки мач играем за победа”, заяви Гонзо. „Докато не свърши първенството, всякакви коментари за друг треньор са напълно излишни. Когато има нещо, може да ви дам отговор. Дори и да има, няма да ви кажа. Но по принцип Ясен Петров е треньор на „Левски“ до юни”, тънко намекна за почти сигурната смяна на Петров неговият шеф. С успеха срещу „Сливен“ „сините“ се върнаха на осем точки зад водача "Литекс" шест кръга преди края. В междинния кръг "Левски" гостува на "Пирин", а след това приема шампионите от Ловеч на "Георги Аспарухов". „Сините“ ще гостуват в Благоевград без Дъстли Мюлдер, който все още е контузен. Мачът с „Пирин“ е в сряда от 16,00 часа и ще бъде предаван пряко по bTV Action. След победата на "Видима Раковски" с 2:1 над "Славия" "Сливен" пък остана на последното място със 17 точки, като е на три от зоната на спасението. Отборът на Йордан Лечков в следващия кръг ще гостува на шампиона „Литекс“. Любослав Пенев пък трябва да намери заместници, след като двама от твърдите му титуляри са наказани - Джемал Берберович и Николай Бодуров.
По последна информация, потвърдена от домакина “Локомотив“ (Сф), мачът на „железничарите“ срещу „Черноморец“ в четвъртък, от 18.00 часа, все пак ще се играе на Националния стадион „Васил Левски“, а не на „Българска армия“. Неприятно съвпадение е фактът, че няколко часа преди началото на мача (от 11,00 часа) във фоайето на Националния стадион ще се състои поклонението пред тленните останки на Иван Славков-Батето.


„А“ ПФГ - 25-и кръг, Програма

вторник, от 18,00 ч
"Берое" - "Локо" (Пд) (bTV Action)
сряда, 16,00 ч
"Пирин" - "Левски" (bTV Action)
От 18, 00 ч
"Калиакра" - ЦСКА ( bTV Action)
"Славия" - "Черно море"
"Миньор" - "Академик"
"Литекс" - "Сливен"
четвъртък, 18,00 ч
Локо" (Сф) - "Черноморец" ( bTV Action)
"Монтана" - "Видима"
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване