05/03/11 17:24
(http://www.klassa.bg/)

"Атака" е против НС да прави комисия за полицейското насилие

„Атака“ се обяви против създаването на комисия за полицейското насилие в парламента. Ако се направи анкетна комисия за полицейското насилие, нека се включи и периодът, през който и БСП са управлявали. Нека не си мислят, че моралът започва от тогава, когато те са в опозиция. Това заяви вчера пред БНР зам.-председателят на вътрешната парламентарна комисия и депутат от „Атака” Десислав Чуколов. Той посочи, че тяхната парламентарна група е склонна да подкрепи създаването на такава комисия само ако са изчерпани всички останали начини да се разбере какво точно е станало при задържането на Тенчо Попов. По думите на Чуколов не е правилно да направим комисия, която ще е основа само за нагнетяване на напрежение в обществото точно преди изборите и тази комисия да се използва за политически цели.
Чуколов каза още, че инспекторатът в МВР трябва да провери дали е използвана сила и ако е така, служителите, задържали Тенчо Попов, да си понесат наказанието. Депутатът от „Атака“ бе категоричен, че никой няма право да унижава български граждани и да излиза извън правомощията си.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване