05/09/11 17:51
(http://www.klassa.bg/)

Свидетел срещу Масларова се отрече от показанията си

Тодор Павлов се отрече вчера в съдебната зала от почти всичко, което е казал на разпитите си по време на разследването срещу бившия министър на труда и социалните грижи Емилия Масларова. Тя е подсъдима за присвояване на над 11 млн. лв., отпуснати за ремонт на социален дом в Стара Загора.
Тодор Павлов е основният свидетел на обвинението и за известно време имаше статута на „защитен свидетел“. Вчера той заяви, че не е казвал, че е носил пликове с пари на Масларова, които пращал подсъдимият Венцислав
Драганов. Павлов поясни, че никога не е подписвал протокола за разпита си, а след като дал показания пред съдия, никой не му дал протокола дори да го прочете. В откритото съдебно заседание той категорично отказа да отговаря на въпроси за периода, докато е бил защитен свидетел. Неофициално се твърди, че в този период Павлов, макар и под друга самоличност, е бил бит и дори е имало опит за отвличането му.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване