05/10/11 17:53
(http://www.klassa.bg/)

СДС издига Найден Зеленогорски за кмет на Плевен

Лидерът на СДС Мартин Димитров вчера обяви официално решението на НИС на партията да издигне кандидатурата на Найден Зеленогорски за кмет на Плевен. Новината бе съобщена след изнесеното заседание на ръководството на СДС в областния град.
Убедени сме, че ще спечелим на първи тур в Плевен, целта ни е да постигнем по-добър резултат за общински съветници, в сравнение с предишните избори, изтъкна Димитров. Той обяви, че в сряда заедно с лидера на ДСБ Иван Костов ще обявят и кандидата на Синята коалиция за кмет на Пловдив. Според националното ръководство на СДС коалицията има силни кандидатури в още няколко областни града и общински центрове, а в София ще спечелят изборите, ако "влязат на балотаж".
Междувременно в Благоевград Иван Костов съобщи, че предварителните избори в Синята коалиция за това кой да е кандидатът за президент, ще се проведат на 19 юни. СДС издигна Румен Христов, а ДСБ – Светослав Малинов.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване