05/11/11 17:59
(http://www.klassa.bg/)

Корман Исмаилов и Красимира Симеонова бяха извадени от комисиите

Парламентът гласува вчера промени в съставите на постоянните комисии. В комисията по бюджет и финанси на мястото на Корман Исмаилов, който напусна ПГ на ДПС, бе избран Митхат Метин от ДПС, а Искра Михайлова стана член на комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове.
Освободена бе и Красимира Симеонова (ГЕРБ) като член на комисията по вероизповеданията, жалбите и петициите. Тя до неотдавна бе председател на общинската организация на ГЕРБ в Пещера, а името й нашумя покрай скандала около състезание за ученици, в което те са решавали логическа задача, водеща до изписването на текст: ”Ние сме ГЕРБ, с теб сме по-силни.” Последваха санкции от ръководството на ПП ГЕРБ, една от които е освобождаването на Симеонова от парламентарните комисии, в които участва.
Депутатите промениха и състава на постоянната делегация на Народното събрание в Парламентарната асамблея на НАТО, където на мястото на Корман Исмаилов бе избран Неджми Али.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване