05/18/11 17:49
(http://www.klassa.bg/)

Алекс Фъргюсън прави сметки с головете на Бербатов

Бившият съотборник на Димитър Бербатов в „Манчестър Юнайтед“, а сега играч на градския съперник „Сити“ Карлос Тевес, се изравни с българския нападател по брой голове в английската Висша лига – по 20. Само допреди месец - месец и половина Бербо бе с най-големи шансове да вземе приза.
Мениджърът на „червените дяволи“ Алекс Фъргюсън напоследък оставя Митко да търка пейката и го пуска отвреме навреме като резерва, и то когато се разбра, че нашият може да стане голмайстор. Уж класирането е само за личен престиж, ние, българите, стискаме палци, защото втори такъв шанс няма да имаме, но май нещата са по-сложни. Бербатов още от зимата заяви желанието си да удължи договора си с „Юнайтед“ и, разбира се, при по-добри финансови условия. Ако стане голаджия №1 за сезона в Англия, трудно ще му бъде отказано. Разбира се, цената му при евентуален трансфер би се вдигнала, но пък благоевградчанинът не ще да иде в друг тим, а иска да остане на „Олд Трафорд“. Сър Алекс обаче явно вече е харесал Чичарито за мястото на българина, така, както наложи Митко именно на мястото на Тевес. Ясно е едно – Бербо или трябва да напусне „Манчестър“, или да се примири да остане там със статут на резерва и старата си заплата. Или в последния за сезона мач срещу „Блекпул“, ако го пуснат в игра, да вкара два гола и да се докаже.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване