05/18/11 17:44
(http://www.klassa.bg/)

Пенсионираха цялото ръководство на КАТ-София

Шестима от ръководството на столичния КАТ бяха пенсионирани вчера. Сред тях са шефът на КАТ Ваньо Стоевски и неговият заместник Тенчо Тенев. Освободени са и шефът на отдел „Видеонаблюдение" Любка Маринова, както и Чавдар Авджиев, началник „Пътен контрол“ в КАТ. Другите двама пенсионирани служители заемат по-ниски позиции. Според неофициална информация тази стъпка е предприета с мотива "промяна на климата в КАТ", съобщи БТА.
Преди месец бе сменен целият екип на пункта на КАТ в Дупница. Промените бяха направени заради драстични нарушения в работата на служителите. След проверки на дирекция „Вътрешна сигурност“ в МВР са били констатирани сериозни нарушения при регистрацията на автомобилите. Превозните средства са били регистрирани без необходимия набор от документи, като е била допусната регистрацията и на товарен автомобил с промяна в конструкцията без сертификат. Тогава стана ясно, че вносители на автомобили са се оплаквали, че са били изнудвани от полицаите, които осъществили измамата заедно със застрахователи. Те принуждавали хората да плащат по-високи суми за "Гражданска отговорност" и екотакса.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване