05/26/11 16:59
(http://www.klassa.bg/)

Излъчват филма "В сърцето на "Евровизия"

„Евровизия 2011“ вече е в историята. Филмът „В сърцето на „Евровизия”, който ще бъде излъчен в събота в 16.20 ч, ще завърти лентата назад и ще ни отведе зад кулисите на най-големия музикален спектакъл в света.  Ще видим как стадионът „Арена” за 5 месеца се превръща в гигантско телевизионно студио. С каква техника и ефекти се прави голямото шоу и кой стои зад него.
Специално за БНТ най-атрактивните изпълнители на „Евровизия 2011“+ дават ексклузивни интервюта пред репортера Росен Цветков. Защо Дана Интернешънъл се връща пак на сцената на конкурса след победата си преди 13 години? Знае ли Лена песента на Поли Генова „На инат”? Кое е общото между британците от популярната бой банда „Блу” и България и кои са те далеч от сцената и прожекторите? Как изглежда хотелската стая на екстравагантните ирландци Джедуард и как си правят сценичните прически? „В сърцето на „Евровизия” ще предложи освен интересни интервюта и атмосфера от бекстейджа, останала скрита от телевизионния екран, и много музика – най-добрите парчета, които привлякоха вниманието на феновете на „Евровизия“ тази година.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване