05/27/11 17:04
(http://www.klassa.bg/)

НАП не откри нарушения в доходите на Андрей Иванов

НАП не е открила нарушения при проверката на доходите на председателя на Столичния общински съвет и лидер на ГЕРБ-София Андрей Иванов. Това съобщи вчера в парламента вицепремиерът и финансов министър Симеон Дянков в отговор на питане от Коалиция за България. При проверката са взети предвид доходите на жената на Иванов, както и заемите, които той е получил от своите роднини и приятели. Поради това, че Андрей Иванов не е дал съгласие да се оповестят резултатите от проверката, Дянков не предостави информация пред депутатите, позовавайки се на данъчната тайна.
„Класа“ припомня, че НАП проверява Иванов близо 7 месеца. Данъчната ревизия бе предизвикана от твърдението на партия РЗС, че Иванов притежава 60 имота, които не съответстват на доходите му през годините. Иванов опроверга това и декларира, че заедно със съпругата си притежава 14 имота, сред които 3 апартамента, една къща в Банкя, няколко парцела и права на строеж.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване