05/29/11 18:21
(http://www.klassa.bg/)

"М-Тел" даде бял Blackberry за грос резултат на игрището край Разлог

За най-добрия грос резултат при мъжете с 81 удара Радослав Рашев стана един от първите собственици на белия Blackberry, подарен му от “М-Тел” по време на фирмения турнир на “Пирин голф и кънтри клуб” край Разлог.
„М-Тел голф мастерс“ събра рекорден брой участници - 117 голфъри от България и чужбина. Играчи от Словакия, Чехия, Германия, Англия, Франция, Македония, както и лоялни клиенти на телекомуникационната компания в САЩ премериха сили в надпреварата. Посланиците на Словакия и Корея премериха сили в надпреварата, дори се класираха в челната тройка. Голфърите бяха разделени на 3 дивизии: дивизия „А“ играха Строукплей с 3/4 от хендикапа, дивизия „Б“ и „В“ играха Стейбълфорд с 3/4 от хендикапа. В дивизия „А“ участваха 42 голфъри, настроени да покажат всичко от себе си и да спечелят големите награди. В нетното класиране в дивизия „А“ първото място спечели националният състезател Александър Евтимов със 73 удара, следван от Илия Ел Фелеки със 76 удара, а трети се нареди Йордан Бошнаков със 76 удара. „Това беше моят уикенд, надявам се следващия уикенд късмет да има някой друг, но тайничко се надявам отново да играя по същия начин” каза Александър Евтимов.
В дивизия „Б“ участваха 41 души, където първото място с 32 точки спечели словашкият посланик Карол Мистрик, който защити титлата си от миналогодишния турнир. Втори се класира Виктор Пис с 31 точки, а трети се нареди Антон Петков с 31 точки. В дивизия „В“, в групата на най-неопитните играчи, на първо място се класира Димитър Лобутов с 39 нетни Стейбълфорд точки, следван от Георги Пангев с 36 точки.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване