05/30/11 19:48
(http://www.klassa.bg/)

Бомба избухна в приемна на „Атака“

Запалителна бомба избухна в приемната на „Атака“ в Студентския град в София вчера. По информация на съседи помещението е приемна на адвокат Явор Нотев, който е и народен представител от групата на Волен Сидеров. Пред електронни сайтове по-късно обаче той обясни, че приемната не е само негова, а на партията.
За щастие инцидентът се е разминал без пострадали. На мястото е пристигнала кола на пожарната, която е угасила огъня. По-късно от „Атака” излязоха с официална позиция, в която призоваха МВР и компетентните органи да открият извършителите на погрома. От партията нарекоха спекулации възможните твърдения, че палежът е провокиран от сблъсъците пред джамията.
От “Атака“ обясниха още, че е имало и други нападения над този клуб. Преди два месеца офисът е бил замерен с камък, проникнато било и вътре в помещението. „Извършителите са търсели нещо, въпреки че нищо не е взето – нито компютър, нито каквато и да било техника или документи”, казаха от „Атака”.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване