06/01/11 17:43
(http://www.klassa.bg/)

Още един депутат призна, че е подписвал договор за поръчителство

Още един депутат си призна, че е подписвал договор за поръчителство в полза на офшорни компании на стойност 150 000 евро. Това съобщи вчера „Всеки ден“. Според народния представител от „Атака“ Стоян Иванов такъв документ са подписали доста и от членовете на парламентарната група, но и доста от тези, които са останали извън Народното събрание.
Той уточни, че става дума за два договора – индивидуален и общ. Според него след изборите само единият от тях е скъсан пред очите на заробилия се с подпис. Вторият продължава да крие опасност.
„Нямам общо с договорите, но да се говори, че някой не знае какво подписва и да заема място в Народното събрание, не е обяснимо“, заяви пред bTV вчера депутатът от „Атака“ Явор Нотев. „Прокурорска проверка установи действително проект на такъв документ, но договор няма“, каза Нотев. Според него са подписвани едностранно проекти за договор, които на практика са без правна стойност. „Крайно възмутен съм. Да са гледали какво подписват, защото, когато са подписвали за 300 хиляди лева, представете си колко са се канели да откраднат, те са се канели да откраднат по 1 милион“, каза пред bTV проф. Михаил Константинов, бивш член на ЦИК.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване