06/02/11 17:22
(http://www.klassa.bg/)

Азиатци готови да платят цената на Дарко Тасевски

Македонският полузащитник на „Левски“ Дарко Тасевски може да премине в отбор от Азия. Сериозен интерес към него има от китайски и корейски клубове, които били готови да платят за подписа му милион евро.
Халфът на "сините" не показваше максимума си през пролетния дял от завършилия шампионат в "А" група, но въпреки това мениджърите са добре запознати с качествата му. В „Левски“ се надяват да получат между 800 хиляди и 1 милион евро за Тасевски. В битката за него се очаква да участват още клубове от Русия и Украйна. Самият халф призна за интереса към него, но си определи срок до седмица да има яснота къде ще продължи кариерата си. "Не мога да кажа, че сезонът беше успешен. Изиграхме добри мачове в Европа, но целите на „Левски“ са купа и титла. Надявам се да запомним само хубавите моменти. Ще ми бъде трудно, ако трябва да си тръгна от „Герена“. Има оферти и в следващите дни всичко трябва да стане ясно", каза Тасевски.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване