06/02/11 17:17
(http://www.klassa.bg/)

Божинов: „Парма“ ще плати на Матеус да дойде да ме гледа на мач

Нападателят на „Парма“ Валери Божинов отново внесе напрежение в отношенията си с националния селекционер Лотар Матеус преди европейската квалификация срещу Черна гора в Подгорица утре.
Божинов, който удължи договора си с клуба за две години, отново не скри разочарованието си, че не попадна в селекцията на бившия капитан на Бундестима, тъй като в последно време редовно се изявява с клубната фланелка. „Искам да пожелая успех на България и всички футболисти, тъй като аз се чувствам част от този отбор и винаги ще стискам палци. Просто ще си кажа мнението така, както Матеус се изказа по мой адрес. Нали помните, че селекционерът заяви, че преди съм бил по-добър от Рууни, а сега нищо не играя. Нека Матеус малко да погледне към българите, които играят в чужбина, а не само към тези в България. Преди като беше треньор Станимир Стоилов, обръщаше внимание на всички. „Парма“ е богат клуб, така че няма да има проблем да му пратим покана, за да дойде да ме гледа. Няма проблем - клубът ще му поеме разходите. Когато не играя редовно, защо не играя, когато играя, защо не вкарвам, а когато вкарвам, защо пък толкова много бележа. За съжаление в България е така и няма какво повече да се направи“, заяви пред „Спортал.бг“ Божинов.
Самият Матеус бе видимо спокоен при пристигането в Подгорица вчера, където отборът ни бе посрещнат от голяма жега. “Контролата с Корсика, загубена с 0:1, е просто част от подготовката ни за двубоя с Черна гора и затова не търсихме резултат. Загубата не е приятна, но няма драма. В тактическо отношение има още какво да се желае - не всичко от задачите се изпълнява на сто процента. Особено при заучените положения има разминавания. Затова и правим повече занимания на този лагер. Не искам България да играе стихийно, нашата сила трябва да е в действията на колектива. Проблем е, че нямаме изявени лидери във всяка една линия на единайсеторката“, заяви германецът.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване