06/02/11 12:04
(http://radiomilena.com/)

Вечер на семейното четене

С идеята да прповокира у децата интереса към книгите, да ги накара сами да търсят отговори на възникнали въпроси, прелиствайки страниците им, Читалище „Просвета 1888”-Поморие организира „Вечер на семейното четене”. На открито, в двора на читалището, с любими книги и автори, деца, техните родители, братя, сестри, приятели и учители, споделиха своите интереси и четоха откъси от предпочитани заглавия. Така, светът на книгите и светът на въображението се превърна в едно истинско преживяване за всички.

Библиотеката на Читалище „Просвета 1888” е оборудвана по проект „Глобални библиотеки” с 13 компютъра, цветен принтер, копирна машина, факс, които са на разположение на читателите, но книгите остават голямата и ценност.

Надяваме се тази вечер да се запомни от нашите деца, а те да предадат видяното и чутото на тези до тях.Специални благодарности отправяме на учителките Тонева, Пенова, Ангелова и Маринова от СОУ”Иван Вазов” – Поморие, наши съмишленици в общото ни дело.

Важно е за всички нас да провокираме търсенето, а прераждането ни чрез книгите е начин да продължаваме да съществуваме духовно и достойно.

 

 

 

 

Bookmark/Favorites Svejo Google Bookmarks Delicious StumbleUpon Facebook Сподели

Публикувана на 06/02/11 12:04 http://radiomilena.com/news/?p=12607
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване