06/02/11 17:23
(http://www.klassa.bg/)

Новият ни национал Маркиньос тръгва към турски средняк

Трима футболисти от ЦСКА са попаднали в трансферния списък на турския „Ескишехир“, съобщи „Спортал.бг“. Това са Спас Делев, Иван Караджов и Маркиньос. Новината бе разгласена от журналиста от вестник "Тюркие" Юмер Фарук, а по-късно и от "Българска армия" признаха за подобен интерес.
"Треньорът на „Ескишехир“ Бюлент Уйгун иска тримата в състава си. Клубът подготвя оферта, която да изпрати на ЦСКА до края на седмицата. Уйгун вече е бил в София и е гледал Делев, Караджов и Маркиньос на живо. Не мога да кажа каква сума ще предложат, но няма да е малка", заяви Юнал. Очаква се турците ще извадят около три милиона евро за триото, макар до момента да не са отправили конкретно предложение. „Ескишехир“ завърши на 7-ото място в крайното класиране през изминалия сезон в местната Суперлига. Един от най-обичаните от „червената“ агитка играчи Спас Делев пък призна, че е напуснал „Армията“, защото шефовете явно не са имали интерес да го задържат, и е подписал с „Лудогорец“. "С ръководството на ЦСКА се бяхме разбрали да говорим за продължаване на договора, но те така и не ме потърсиха. Аз имах желание да подпиша, но не издържах да ги чакам. Исках да парафирам контракт и да отида на море, за да си почина. Някой от тях можеше да се сети по някое време да ми предложи договор, но това не се знаеше кога ще се случи. Явно обаче не са ме искали", добави Гъргоров.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване