06/03/11 13:53
(http://glasove.com/)

БСП за приватизацията на "Булгартабак": Борисов гони стратегическите инвеститори и разчиства терена за една фирма, която трябва да спечели

"Булгартабак" ще бъде продаден на много ниска цена, без гаранции за персонала, без гаранции за развитие на дружеството в бъдеще и без гаранции за тютюнопроизводителите". Това заяви бившият икономически министър и настоящ депутат от БСП Румен Овчаров. Според него всичко това се прави, за да се разчисти теренът за една фирма, която трябва да спечели, и да се изгонят стратегическите инвеститори. Припомняме, че един от най-сериозните кандидат-купувачи на "Булгартабак" е еднакво близката до ГЕРБ и ДПС Корпоративна търговска банка. От своя страна, по повод днешното изказване на премиера Бойко Борисов, който каза, че Министерският съвет не е обсъждал параметрите, по които ще се продава "Булгартабак", червената депутатка Корнелия Нинова заяви, че премиерът е излъгал българския парламент и гражданите.
Публикувана на 06/03/11 13:53 http://glasove.com/article-14071.php
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване