06/12/11 18:13
(http://www.klassa.bg/)

Първанов призова тежестта от кризата да не се стоварва върху бедните

Тези дни много често ми се налага да говоря за това, че не би трябвало тежестта на политиката за изхода от кризата да се стоварва върху бедните, върху социално слабите слоеве. Това каза вчера в местността Янини грамади край с. Славовица президентът Георги Първанов, предаде БНР. Държавният глава говори по време на честванията на 88-годишнината от гибелта на земеделския лидер и държавник Александър Стамболийски.
„Днес много често се оплакваме от това, че има криза, че е много трудно да се управлява в условията на криза. Хайде да се попитаме в какво време управляваше Стамболийски и БЗНС? Във време на възможно най-тежка национална катастрофа Стамболийски успя, успя за кратко време, защото положи в основата на своето управление няколко много ярки, неотменими ценности – мир, труд, образование”, каза още Първанов.
Ще имате възможност да гласувате за мен след януари 2012 година. Това заяви президентът на среща с граждани в Търговище в петък вечерта. Той допълни, че гражданска структура като АБВ след изборите трябва да стане катализатор на една по-широка коалиция и стимул за развитие на нова коалиционна култура. “Няма смисъл да говорим с хипотези, ще дойде времето и ще разберете какво съм имал предвид“, каза държавният глава ден по-късно в Кюстендил. Първанов беше категоричен още, че на България не й е нужна нова партия.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване