06/14/11 10:04
(http://radiomilena.com/)

Б. Борисов: Кандидът за президент ще чуете на 4 септември

Спекулациите сочат като възможен кандидат на ГЕРБ Петър Стоянов. Вече се заговори, че настоящият президент Г. Първанов също можел да се пробва за Дондуков 2, но след 5 години.

На 4 септември ГЕРБ ще обяви кандидата си за президент, съобщи премиерът Бойко Борисов при откриването на рехабилитираните пътища Перник – Брезник и Овчарци – Сапарева баня. Откритите днес отсечки бяха спрени от времето на „Батко и братко”, но сега хората ще могат да ги използват, посочи премиерът.

Не знам дори, че има вот, коментира още Борисов по повод предстоящия вот на недоверие, поискан от БСП и ДПС. Това са наглеци, да искат вот на недоверие, като знаят възможностите си и да направят държавата в насипно състояние, ако мине този вот, продължи той. Тогава БСП, ДПС и сините да направят правителството, защото, естествено, аз няма да дам ГЕРБ да го направи с никой от тях; продължи в духа на хипотезите премиерът.

Междувременно по-рано днес шефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цв. Цветанов Цветанов отказа коментар на кандидатурите на ГЕРБ за президент. Frognews.bg припомня, че в края на миналата седмица премиерът обяви, че вече е открил най-подходящият кандидат за президент, зад когото ще застане ГЕРБ. Веднага започнаха догадки, сред които се завъртя и името на президента Петър Стоянов като възможен кандидат за стола на Дондуков 2.

Междувременно в политическото пространство се заговори, че след 5 години не било изключено кандидат за президент отново да е настоящият Георги Първанов, все още неясно дали отново от БСП или тогава вече от името на новата формация АБВ.

Frognews.bg

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Публикувана на 06/14/11 10:04 http://radiomilena.com/news/?p=12985
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване