06/16/11 08:42
(http://www.cross-bg.net/)

Бранко Цървенковски: Реалността в Македония сега много повече зависи от Никола и Али, отколкото от Александър Македонски

Скопие, Македония /КРОСС/ Според лидера на опозиционния Социалдемократически съюз на Македония, Бранко Цървенковски в настоящия момент държавата има много по-голяма нужда от умели политици, отколкото от безумни паметници, които изправят страната пред все по-лоша ситуация, особено спрямо съседна Гърция. Според бившия президент на Република Македония, крайно време е да оставим "Александър на историците, и хората, които са далеч по-добре образовани и знаещи, отколкото нашите основни, средни или факултетни необразовани и "махленски ексклузиви". Според него, ако има нещо най-сигурно в подновения спор за Александър Велики с гърците, то е, че и от македонска, и от гръцка страна има много повече потомци на неговия Букефал, отколкото лична на Александър Велики.
Източник: Информационна агенция КРОСС
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване