06/19/11 17:30
(http://www.klassa.bg/)

Държавна тайна - никой не е виждал дъщерите на Путин

За разлика от големия си приятел и премиер на Италия Силвио Берлускони, Владимир Путин държи в пълна тайна личния си живот и никой не е виждал двете му дъщери, коментира сп. „Тайм“. Не един репортер си навлече проблеми, опитвайки се да заснеме Мария, родена през 1985 г., и с една година по-малката й сестра Екатерина. Преди година се появи информация, че Екатерина се е омъжила за син на южнокорейски адмирал, с когото се е запознала в университета в САЩ, където учат.
В началото на годината руският премиер обясни в интервю за националната телевизия, че не крие дъщерите си, а се грижи за тяхната сигурност, съобщи електронното издание „Утро.ру“. Той подчерта, че те не се занимават нито с политика, нито с бизнес, а водят нормален живот, както всички останали руски момичета. Той допълни, че децата му работят, а не мързелуват, говорят по четири езика, и са възпитани и полезни хора.
През 2008 г. руският вестник „Московски кореспондент“ писа, че Путин се разделя с жена си Людмила, защото планира сватба с 24-годишната олимпийска шампионка по художествена гимнастика и депутат Алина Кабаева. Твърдеше се, че Кабаева родила син на Путин. Тогава той яростно отрече обвиненията. Малко по-късно вестникът беше закрит и не излиза и досега.
Миналата година блогър, който се подписва като Павел Притула, писа, че Путин е изпратил жена си в манастир в Псков. Преди да се появи тази информация, за реставрирането на манастира бяха отпуснати милиони рубли. Премиерът отказа коментар, а от православната църква заявиха, че това са „глупости“.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване