06/21/11 22:21

MC JAMALSKI специален гост на Nature-all hip hop festival 2011!

 

MC JAMALSKI е гост на тазгодишното издание на
Nature-All Hip Hop Open Air 2011!
Два дни музика, графити и танци в природата.
 
 
        Срещни природата на музиката! От 8 Юли до 10 Юли за четвърта поредна година, можеш да си част от „NATURE – ALL Hip Hop open air”. Организаторите от Blunt Bashment Foundation обещават качествен хип-хоп и реге вибрации, примесени с чист въздух и зелена трева. Мястото на събитието е вече познато - покрайнините на Велико Търново на 50 м от Петропавловския, известен още като Лясковски, манастир. Тази година гостите на фестивала ще се забавляват с най- актуалните изпълнители и диджеи, графити демонстрации и бийтбокс, хип хоп танци, визуални ефекти в реално време - изобщо всичко необходимо за едно незабравимо преживяване. Основната част от прогресиращите артисти в страната – Нокаут, Лого5, Wosh Mc, DIS, The Top Stoppers, FARS, SPENS, Sistah187, Ragga One и още много  други ще разцепват тишината на поляната около Търново.
        Специално от Ню Йорк, САЩ пристига легендарният MC Jamalski. Jamal Michell, както е истинското му име, се появява покрай KRS-One, като член на Boogie Down Productions в албума “Edutainment” в началото на 90-те. След това записва и представя себе си в “BDP: Live Worldwide Hardcore album”. Година по-късно Jamalski пуска на пазара първия си соло сингъл наречен “Jump, Spread Out (Let’s Do it in the Dancehall)”. Този проект се продава в почти 200 000 копия и изстрелва Jamal в предните редици на reggae/hip-hop сцената в New York. Той има много участия по целия свят - САЩ, Европа и Япония. Скоро ще имаме удоволствието да го гледаме на живо и в България само на Nature-All Hip Hop 2011!
        Както досега, така и тази година, в центъра на вниманието, освен качествената музика, е и природата. Избягай от града, напусни панелката и ела при нас, където хората и дърветата танцуват в един ритъм. Бъди “Natural”, усети “All Hip Hop”. Отвори дробовете си и разкъсай тишината. Нека открием заедно сезона на лeтните партита, на една от най-гостоприемните поляни около Велико Търново.
Организаторите са осигурили транспорт от (Велико Търново) паметника Асеневци, Петък - 8 Юли и Събота – 9 Юли от 14ч. до 19ч.
 
За повече информация: http://bbfoundation.blogspot.com
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване