06/26/11 16:13
(http://www.klassa.bg/)

Дока ще печели по 35 хиляди евро на месец в "Истанбул ББ"

Близо 35 000 евро ще бъде месечната заплата на Дока в „Истанбул ББ“, написаха медиите в югоизточната ни съседка. Това на практика е четири пъти повече в сравнение с парите, които бразилецът прибираше в „Литекс“. Дока има възможност да прибере и солидна сума от премии, които в „Истанбул ББ“ са поне пет пъти по-високи от тези в Ловеч.
Дока Мадурейра бе продаден на турския клуб в петък за близо 1,2 милиона евро.
Същевременно „Литекс“ загуби с 1:2 от полския шампион „Висла“ (Краков) в дебютната си контрола за лятото. Пламен Николов изведе ловчанлии напред след 10 минути игра, но след това нашият национал в редиците на съперника Цветан Генков обърна резултата с два гола в 31-вата и 47-ата минута. Проверката беше първа изобщо за български тим това лято и се игра на базата "Златното лале" в Доорверт (Холандия), където ловчанлии са на лагер. Втората контрола на „Литекс“ е срещу Дуисбург и ще се играе във вторник. Шампионите завършват лагера в Ниската земя със спаринг срещу румънския първенец „Оцелул“ (Галац) на 1 юли.
Новата трибуна на градския стадион в Ловеч пък е почти готова. Строителите вече поставиха конструкцията в сектор „В", като остава да бъдат монтирани седалките и покривът на козирката. Ремонтът на стадиона в Ловеч ще бъде завършен на време и тимът ще може да играе вкъщи мачовете от Шампионската лига и Лига Европа. Улеснение за шефовете на тима е и фактът, че „оранжевите" са домакини на реванша в двубоя с „Могрен“ от втория предварителен кръг на най-комерсиалния турнир. Сблъсъкът ще бъде на 19 юли. Седмица по-рано шампионите гостуват в Подгорица.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване