06/28/11 15:06
(http://www.klassa.bg/)

В. "Гардиън": "Валенсия" е новият кандидат за Димитър Бербатов

Испанският "Валенсия" е поредният клуб, който английските медии определят като актуален кандидат за звездата на "Манчестър Юнайтед" Димитър Бербатов. Според The Guardian "прилепите" са решили да привлекат голмайстора на Висшата лига, чието бъдеще остава неясно, и ще направят оферта към сър Алекс Фъргюсън за 14 млн. паунда трансферна сума. Отборът завърши трети в Ла Лига със сериозно изоставане зад доминиращите в Испания "Барселона" и "Реал" (Мадрид), но ще вземе участие в Шампионската лига. Бербатов има договор с "червените дяволи" за още един сезон, но в края на изминалия все по-трудно попадаше в плановете на своя мениджър независимо от силното си представяне в първенството. В последната седмица английските медии усилено свързваха "Пари Сен Жермен" със сериозен интерес към Бербатов, но френският клуб отхвърли спекулациите. В последните дни се тиражира информацията, че и „Рома“ е направил оферта към голмайстора на английския шампионат. " За момента мога да кажа само, че чух за интерес на ПСЖ, но искам да подчертая, че никой не е разговарял с мен и това са само слухове. „Пари Сен Жермен“ може да има интерес, но няма нищо конкретно, така че не виждам смисъл да коментирам", заяви агентът на нападателя Емил Данчев за football365.fr. Бербатов има договор с „Манчестър Юнайтед“ за още една година и се чувства щастлив там. Димитър може да завърши кариерата си в „Манчестър“. Естествено, има риск той да играе по-малко, но никога не можеш да бъдеш сигурен за титулярното си място, когато си в някой от големите европейски отбори", допълни Данчев. "Готови сме да изслушаме всяка оферта, не затваряме нито една врата, но Димитър е играч на „Манчестър Юнайтед“ и така ще остане до друго развитие на нещата", каза още Данчев.
В същото време крилото на „Манчестър Юнайтед“ Луиш Карлуш Нани няма намерение да напуска клуба, въпреки че в отбора бе привлечен Ашли Йънг. Португалецът не се плаши от конкуренцията и няма желание да си тръгне от "Олд Трафорд" въпреки сериозния интерес към него от страна на „Ювентус“. "Разбира се, че няма да ходя никъде. Знам, че сега ще има доста голяма конкуренция за титулярните места в отбора, но в тим като „Манчестър Юнайтед“ винаги трябва да си в най-добрата си форма, защото това е отбор, гладен за нови и нови трофеи. Не съм имал специален разговор с мениджъра след привличането на Ашли Йънг, а и не виждам причина за такъв. Ръководството знае защо е привлякло този играч и дано той бъде от полза на тима", заяви Нани.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване